KAPCSOLAT

Ha kérdésed van, vagy szeretnél együttműködni velünk, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvételi témakörök:

  1. „Szeretném feltölteni egy új szót és szinonimáit.” Új szinonima felviteléhez kattints erre a linkre. Ezt követően egy űrlapot fogsz látni, ahol elsőként megadhatod, hogy a hiányszó szó szerinted melyik szinonima szótárba való. Ezt követően írd meg az adott szó szinonimáit (ne izgulj, publikálás előtt mi is átnézzük és formázzuk), ill. add meg a forrást, ami persze lehetsz Te magad is. Amit ide írsz, az később látszani fog majd az általad beküldött szó oldalán.
  2. „Szeretném bővíteni, módosítani az egyik szó rokon értelmű szavait.” Ha hibát találtál, vagy bővítési javaslatod van, írj nekünk!
  3. „Szeretnék hirdetni, illetve kölcsönösen előnyös együttműködést javasolni nektek.” Szintén azt javasoljuk, hogy ragadj tollat, s írd meg, hogy mit szeretnél! Biztosan megtaláljuk a közös nevezőt.

E-mailes elérhetőségünket alább találod. Az e-mailekre igyekszünk még aznap válaszolni, de előfordulhat, hogy 2-3 napig is eltart, mire érdemben reagálunk. Köszönjük a türelmed és köszönjük, hogy a jelentese.hu oldalt használod!


Ha hasznosnak találod a szinonimaszotar.com ingyenes szolgáltatásait, akkor oszd meg másokkal is, számunkra ez nagy segítség! Köszönjük!

  

Link erre az oldalra: Kapcsolat